Használati útmutató Erogan

Az Erogan gyógynövény- és ásványi komplexet granulált anyag formájában állítják elő, amely természetes eredetű komponensek homogenizált keverékét tartalmazza. A barna zselatin kapszula 500 mg granulátumot tartalmaz. A kapszulákat zárt, fóliával bevont buborékfóliákba csomagolják, kétszínű gyógyszerlogóval. Bliszter kapacitás - 10 kapszula.

Minden csomag két 10 kapszulát tartalmazó buborékfóliát és egy nyomtatott utasítást tartalmaz az Erogan kapszulák használatához. A kartondoboz széleit képekkel és feliratokkal látják el, amelyek elmagyarázzák a gyógyszer alkalmazását. A Magyarországon forgalmazott Erogan felirata lehet állami és angol nyelvű.

Óvakodjon a hamisítványoktól! A megadott leírás és a termék külső kialakítása közötti eltérés a termék hamisítását jelzi!

javallatok és ellenjavallatok

Gyulladt férfi szervek, Erogan kapszulák segítik őket

Jelzések az Erogan kapszulák használatához:

  • bármilyen fokú hatékonyság megsértése, etiológiától és patogenezistől függetlenül;
  • súlyos merevedési zavar;
  • késleltetett magömlés;
  • diagnosztizált hormonális egyensúlyhiány;
  • anorgasmia;
  • az életkorral összefüggő libidó-csökkenés;
  • pszichológiai problémák, amelyek megakadályozzák a teljes nemi kapcsolatot.

Relatív ellenjavallat a 3. fokozatú artériás hipertónia.

A kezelés menete

Az Erogan gyógynövény-ásványi komplex kezelésének nominális időtartama 10 nap. Bizonyos esetekben a tanfolyam három hét vagy három hónap közötti meghosszabbítást igényel.

A stabil, hosszan tartó eredmény elérése érdekében a szexuális diszfunkciók kezelésének fő szakaszának befejezése után ajánlott a gyógyszer megelőző adagjára váltani - egy kapszula minden második nap (a beteg életkora 47-50 évig) ), vagy egy kapszula naponta (50 évnél idősebb). Gyors potencia kezelés Erogan kapszulákkal valóság!

Utasítások

Erogan kapszula használata ajánlott felnőtt férfiak számára. A kezdő adag naponta egy kapszula. Az Erogant reggel étkezés után azonnal be kell venni. Továbbá ajánlatos áttérni a kapszulák napi kétszeri bevitelére.

A potencia és a túlsúly jelentős megsértése szükségessé teheti a gyógyszer adagjának növelését. Napi három vagy négy kapszula bevételekor próbáljon meg ragaszkodni ugyanazon gyógyszeres időhöz.

Nem tanácsos egynél több kapszulát inni. A dózisok egyenletes elosztása az időskála mentén biztosítja, hogy a vérplazmában a hatóanyagok koncentrációja megfelelő szinten maradjon.

Fontos információk

Nem volt olyan megfigyelés, amely megbízhatóan megerősítené vagy cáfolná az Erogan kapszula nők általi szedésének hatékonyságát. Nincs hiteles ajánlás ennek a gyógyszernek a nők szexuális diszfunkciójának kezelésére.