A használat tapasztalata Erogan

Az Erogan kapszulák használatának tapasztalatait Petru, Craiova, Románia osztja meg.

16 évesen kezdtem aktív szexuális életet, és másfél évtizedig nem ismertem problémát. Az első ébresztő harang a 30. születésnapom megünneplését követő éjszakán szólalt meg. Akkori barátom minden erőfeszítése ellenére semmi sem történt . . .

Első nemi kudarc

Olvasói vélemény, amely javította az erekciót az Erogan kapszulákkal

A sikertelenséget a túltáplálás következményének tekintettem, és 24 órás pihenés után újra megpróbáltam. Minden rendben ment. Attól a naptól kezdve folytatódott - minden más alkalommal. Az egyik dátum jól megy, a másik - még ha egy hét múlva is - még a naptárból is áthúzza. Valószínűleg kialakult egy pszichológiai hozzáállás. Az újabb kudarc elkerülhetetlenségének érzése fájdalmas!

Azt a tanácsot kaptam, hogy hagyjon fel az ivással és a dohányzással, vegyen igénybe egy pszichoterapeuta kezelőorvosát, sőt vállaljam a műtétet. Visszautasítottam.

Negyvenéves korára a helyzet válságossá vált. A merevedések rendkívül kiszámíthatatlanul, csak ritkán kezdtek bekövetkezni, aminek következtében még abba is hagytam az ismerkedést a nőkkel. Élet hátralévő részét egyedül tölteni rossz ötlet. Ezért elkezdtem keresni a probléma kíméletes megoldásának módjait.

Megoldás keresése

Egy dolog elmondható a legkülönfélébb szintetikus drogok szedéséről, amelyeket évek óta vásároltam: vagy inaktívak, vagy rövid ideig hatnak. Szisztémás megoldásra volt szükség.

Nem azonnal és nem gyorsan választottam a fitokomplexum Erogant. A reklám gyors gyógyulást ígért a hatékonyságra, de szomorú tapasztalataimmal nem számítottam azonnali eredményre. Az orvos, akivel konzultáltam az Erogan kapszulák használatáról, azt javasolta, hogy kezdje a terheléssel. Nem szenvedek allergiától, de a cink az életmódommal egyértelműen hiány volt.

Tapasztalat az Erogan kapszulák hosszú távú használatáról

Erogan kapszula buborékfóliában

Egy hónapja hat óránként ittam egy Erogan kapszulát. Az erekció észrevehető javulása azonnal bekövetkezett, de ez nem elégséges eredmény - mondta az orvos. Esetemben a stabil hatás eléréséhez legalább két hónap szükséges a gyógynövénykészítmények szedéséhez.

Az első hónap után napi két Erogan kapszulára váltottam. Addigra érezhetően javult az állapotom: eltűnt az örök reggeli melankólia, megjelent az élet értelme, a jó hangulathoz már nem kellett minden este inni. Igaz, továbbra is dohányzott, mint korábban - napi egy csomag.

A második hónap végére erotikus álmaim voltak, amelyek harminc éve nem történtek meg. Az orvos szerint a további kezelés szexuális gyakorlatot igényel. Aztán meg mertem kérdezni randira.

A vártnál jobb eredmény!

Így fejlett növényi gyógyszer alkalmazása tett boldoggá. Több éve vagyunk együtt. Továbbra is az Erogan kapszulákat szedem megelőző intézkedésként. A feleségem azt követeli, hogy hagyjam abba a dohányzást. Bízom az életmentő kapszulák hatékonyságában. Nem hagynak cserben! Teljes rendünk van a szex mellett! Köszönjük, hogy elolvasta a véleményemet!